Vi söker just nu besiktningspersoner på flera platser i landet. Läs mer genom att klicka här.

Mjukvara för solcellsinstallatörer

Vi har som mål att höja kvaliteten på installerad solenergi genom att aktivt arbeta med kunder, installatörer, försäkringsbolag och branschorganisationer. 

Vår programvara

Därför erbjuder vi nu installatörer att dra fördelarna av vår egenutvecklade mjukvara. Låt egenkontrollerna ni utför hålla samma höga nivå som våra besiktningar. Genom att göra rätt från början undviker ni kostsamma reklamationer.

Kundhantering

Vår programvara är i grunden ett kundhanteringsprogram, CRM, designat exklusivt för solcellsinstallationer. 

Meddelandehantering

Genom integrationer med Gmail & Outlook finns i möjlighet att läsa in all kommunikation från kunden i kommunikationsvyn och svara direkt i mjukvaran så att önskad personal har överblick över vad som kommunicerats och av vem.
Gmail iconOutlook icon

Produkthantering

Utöver kunduppgifter finns en vy för anläggningen där man väljer ingående solenergiprodukter såsom växelriktare, paneler, montagesystem, och andra komponenter. Vi har ett produktbibliotek bestående av den absoluta majoriteten av de produkter som förts på den svenska marknaden under senare år. Dessutom uppdaterar vi kontinuerligt och på begäran av våra användare!

Projekthantering

Aktiviteter såsom kundbesök i projekteringssyfte kan skapas och utformas med tillhörande kontroller som fylls i och sparas i kundens dokumentation. I kalendern kan aktiviteter planeras in, allt från kundbesök, projektering, materiallogistik och fakturering.

Dokumenthantering

Programmet skiljer på systemskapade, produktspecifika och manuellt tillagda dokument. Detta för att installatören ska ha full kontroll på vad som delas med kunden. Programmet uppdaterar automatiskt produktspecifika dokument såsom monteringsanvisningar, garantier och datablad baserat på vilka produkter som valts i anläggningen. Dessa kan kunden komma åt genom en länk som ni delar med kunden eller genom att ni sätter upp en QR-kod som navigerar kunden till länken. Egna, eller manuella dokument som man vill ha i dokumentationen som till exempel beställningar och priser visas inte mot kund om man inte aktivt kryssar i att de ska visas. Projekteringsunderlag som snö-och vindlastberäkning kan enkelt laddas upp och delas med kund.

Egenkontroll

Idag besiktar vi uppskattningsvis 2% av de installerade solcellsanläggningarna i södra Sverige. Vårt besiktningsunderlag har satts ihop till ett allomfattande och specificerat egenkontrollprogram. Genom att upprätta era egenkontroller i vår mjukvara tar ni del av vår samlade erfarenhet från cirka 1000 besiktningar.

Strängschema

Upprätta professionella strängscheman som underlag till montörerna och till kundens slutdokumentation. Se vår video hur du själv skapar professionella strängscheman både till dokumentationen men även som instruktion till dina montörer!

Har ni ett befintligt system?

Genom vår API kan ni själv skapa integrationer med alla era specialbyggda system. Ni kan enkelt uppdatera den information som finns i vårt system och berätta för ert system när det är dags att göra interna uppdateringar eftersom att vi även tillhandahåller ett system för webhooks som gör det enkelt att lyssna på händelser ifrån vårt system och reagera på dessa med ert egna system. 

Automatisering

Skapa egna logiska flöden genom att koppla ihop sekvenser av färdigbyggda block som utför aktiviteter i vårt system. Ni kan enkelt skapa ett flöde från det tillfälle att en kund skapas hela vägen fram till att anläggningen är färdigmonterad.

Vill ni att vi kontaktar er?

Genom att skapa be om att bli kontaktad så accepterar ni att vi hanterar dina personuppgifter enligt vårt GDPR-avtal.
Tack för er intresseanmälan! Vi kontaktar er.
Något gick fel med er intresseanmälan.